Már megint rekordot döntött a Prologis

A Prologis bérbe adta spekulatív épületét Szlovákiában csupán 8 héttel az átadás után. A Prologis Park Bratislava gyors tempóban bővül az erős bérlői keresletnek megfelelően.

A Prologis Inc., a világ vezető logisztikai ingatlanvállalata a mai napon bejelentette, hogy teljesen bérbe adta új, 21.140 négyzetméteres spekulatív épületét a Prologis Park Bratislava területén egy bútor nagykereskedelemmel foglalkozó vállalat számára.

A Building 15-öt az ügyfél disztribúciós központként fogja használni, ahonnan könnyedén kiszolgálható a kelet-közép-európai (KKE) régió és Ausztria is, köszönhetően a park ideális elhelyezkedésének. A tranzakciót a CBRE segítette.

„A jelenlegi tranzakció is mutatja, hogy a parkunkban elérhető ipari területek iránt továbbra is erős a kereslet. Az ügyfelek előnyben részesítik a kiváló megközelíthetőségű helyszínt , valamint az infrastruktúra magas minőségét, amelyet a Prologis biztosít számukra,” – mondta el Martin Stratov, a Prologis szlovákiai bérbeadásért és fejlesztésért felelős menedzsere.

A Prologis Park Bratislava jelenleg 16, összesen 345.000 négyzetméteres, gyártást és logisztikai tevékenységet kiszolgáló épületből áll, egyben a Prologis legnagyobb parkja a kelet-közép-európai portfólióban, további 66.000 négyzetméter fejlesztési potenciállal. A park Szenc városától kettő, a nemzetközi reptértől 16, Pozsony központjától pedig 24 kilométerre keletre fekszik.

A Prologis a maga több mint 530.000 négyzetméternyi logisztikai és ipari területével Szlovákia vezető ipari ingatlan szolgáltatója (2017. március 31-i adatok alapján).

Print Friendly

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.